Могила Григорія Чапкіса перебуває у занедбаному стані: хто з родичів мав би потурбуватися про пам’ятник

0
140
Григорія Чапкіса на стало у червні 2021 року
Григорія Чапкіса на стало у червні 2021 року

Могила 91-річного танцюриста Григорія Чапкіса розташована поруч з іншими видатними українцями, зокрема, політиком Левком Лук’яненком і космонавтом Леонідом Каденюком. Прийти провести в останню путь суддю шоу “Танці з зірками” тоді зібралося чимало знаменитостей.

Шанувальники не могли стримати сліз, пригадуючи, як зовсім нещодавно під час ефіру талант-шоу суддя хвалився, що перебуває у чудовій формі. У 2020 році він одружився і придбав нову квартиру. Але всі надії на майбутнє раптово обірвалися.

На могилі Григорія Чапкіса його син був востаннє восени 2021 року

Відтоді минуло майже 2 роки. Максим Левченко, побувавши на престижному кладовищі, був надзвичайно шокований виглядом останнього прихистку відомої людини. Здається, що всі забули про легенду українського танцю.

Волонтер зняв і виклав у мережу відео, яке не можна дивитися без сліз. Виявляється, поховавши Чапкіса, про нього усі забули. Складається враження, що за час, що минув після похорону, сюди ніхто не навідувався.

Горбик землі з засохлими квітами – нинішній вигляд могили Чапкіса

На чорному горбику землі залишилися сухі квіти, немає пам’ятника, могила не облагороджена. За життя свою останню дружину Мілу, молодшу на 52 роки, Григорій Миколайович називав діамантиком. Тепер же вдова й не думає потурбуватися про могилу чоловіка. Чапкіс завжди розповідав, що молода дружина не потребує його грошей, оскільки має кілька магазинів прикрас.

Син хореографа мешкає в Америці й теж востаннє був на місці батькового поховання у вересні 2021 році. Донька Лілія теж мешкає за кордоном. У видатного маестро залишилося четверо онуків і правнучка. Та, схоже, всій численній родині байдуже до знаменитого пращура.