Врешті “вовчицям” пояснили, куди подівся їхній кумир: правда про Олега Винника виявилася просто шокуючою

0
212
Куди подівся Олег Винник
Куди подівся Олег Винник

Ходили різні чутки з приводу перебування Олега Винника у Німеччині. Урешті правду для “вовчиць” відкрив блогер Богдан Беспалов. Саме з його подачі українці дізналися, що співаку поставили страшний діагноз. Тепер стало зрозуміло, чому Винник так довго не виходив на зв’язок зі своїми фанами, які так довго очікують на це.

Олега Винника в Україні не бачили з початку повномасштабної війни

Богдан запевнив, що Олег страждає на онкологію. Раніше від керівниці фан-клубу знаменитості Валерії Барон можна було почути, що проблеми зі здоров’ям не дозволяють артисту з’явитися на люди. Але жінка не називала конкретного діагнозу.

Ольга Полякова теж заспокоювала прихильників Вінника, сповіщаючи, що він невдовзі сам усе розкаже. А її донька Маша навіть наворожила на картах, що улюбленець мільйонів обов’язково повернеться в Україну. Залишилося тільки дочекатися.

Говорили про зірку і Слава Дьомін, і Маша Єфросиніна, та ніхто з ведучих не сповістив істинну правду прихильникам. Мабуть, толерантність не дозволила.

Беспалов розповів про деякі деталі хвороби. Виявляється, Олег намагається здолати наслідки онкологічного захворювання. Сам курс лікування Винник переніс доволі тяжко. Нині перебуває на реабілітації у Берліні.

Якщо вірити блогеру, Винник страждає на онкологію

Більше того Богдан завірив, що артист найближчим часом не має планів повертатися в Україну. На подібні висновки блогера наштовхнула інформація про те, що Олег запатентував у Німеччині товарний знак.

Подейкують також, що попри від’їзд із країни, шоумен всіляко допомагає ЗСУ. Через його благодійний фонд “Вовчиця” купувалися автівки для наших захисників. Згодом додалася ще й воєнна амуніція.