Прожити 100 років може кожен: задля поставленої мети доведеться дещо змінити у звичному образі життя

0
168
Як прожити 100 років
Як прожити 100 років

Якщо серед ваших родичів багато тих, хто перетнув 90-річний рубіж, то є всі шанси зустріти 100-літній ювілей. Однак задля цього доведеться кардинально змінити спосіб життя.

Медичне обслуговування

Слід регулярно проходити медичні обстеження, виявляючи хвороби на ранніх стадіях і проводячи регулярні курси лікування. Якщо не звертати уваги на кольки в якомусь органі, проблема буде наростати, що призведе до тяжких наслідків.

Кожен мріє отримати ось такий тортик

Активний рух

Любителі повалятися на дивані перед телевізором довго не протягнуть. А у тих, хто регулярно робить ранкову зарядку, багато гуляє на свіжому повітрі, займається посильними фізичними навантаженнями є всі шанси прожити якомога довше.

Без шкідливих звичок

Алкоголіки, курці та наркомани у списках 100-літніх людей зазвичай не перебувають. Слід позбутися всіх шкідливих звичок заради досягнення заповітної мети – одинички з двома нуликами.

Правильне харчування

Ні в якому разі не можна переїдати. Вуглеводи бажано вживати у першій половині дня, а після обіду віддавати перевагу продуктам із високим вмістом клітковини.

Якщо поставити собі мету стати довгожителем, вона неодмінно збудеться

Постановка мети

Звечора треба обов’язково окреслити коло занять на завтра. Так у вас з’явиться ціль, якої обов’язково захочеться досягнути.

Потяг до мінімалізму

Відмовтеся від усього зайвого – одяг має бути виключно по сезону, ніяких зайвих предметів у побуті не повинно бути, надмірно їсти не можна. Навіть зайве спілкування негативно відобразиться на стані здоров’я потенційного довгожителя.

Думки про хороше

Позитивне налаштування важливе у будь-якій справі, а в бажанні прожити 100 років це особливо знадобиться. Дивіться на майбутнє з оптимізмом, і самі не помітите, як дійдете до заповітної дати.