Найгірше, що може статися з артистом – втрата слуху: з Приходько, Дзідзьо і Мірзояном було щось подібне

0
172
Зірки, що мали проблеми зі слухом
Зірки, що мали проблеми зі слухом

Настя Приходько

Матір трьох дітей кілька останніх місяців страждає від втрати слуху. Після хвороби у Приходько сталося ускладнення, і співачка почала погано чути. Анастасії довелося пережити доволі неприємні процедури, але позитивного результату поки що не спостерігається.

Настя Приходько грішить на коронавірус

Коли знаменитість розчарувалася в офіційній медицині, вдалася до народних засобів. Будемо сподіватися, що в її житті все налагодиться найближчим часом. Приходько підозрювала, що всі ці негаразди пов’язані з коронавірусом, але ж тести, проведені тричі, виявилися негативними.

DZIDZIO

Неприємності в житті артиста сталися 5 років тому напередодні Новорічних свят. На Михайла напали невідомі й побили просто неба, внаслідок чого Хома опинився в лікарні. Згодом стан зірки погіршився. З’ясувалося, що у співака розірвана барабанна перетинка на лівому вусі.

Михайло перестав чути через бандитський напад

Знаменитості довелося зустрічати Новий рік на лікарняному ліжку. Концерти й корпоративи скасували. Дзідзьо дуже переживав, що втратить слух. Та оскільки й досі перебуває на сцені і їздить з гастролями, виходить, усе налагодилося.

Арсен Мірзоян

В чоловіка Тоні Матвієнко замолоду виникли серйозні проблеми зі слухом. Постала загроза повної втрати можливості чути. Лікарі сказали, що є два види операції, і Мірзояну треба було зробити самому складний вибір, яку з них обрати.

Проблеми зі слухом в Арсена виникли замолоду

Переніс втручання Арсен складно, довелося вчитися ходити як немовляті. Очі розбігалися врізнобіч, молодик нічого не чув. На щастя, згодом усе налагодилося, і нині співак почувається нормально.