Жінка, що відзначила 102-річчя, поділилася рецептом довголіття: вино, шоколад і ще дещо важливе

0
153
Любителька шоколаду відзначила 102 роки
Любителька шоколаду відзначила 102 роки

От і наша сьогоднішня героїня прожила 102 роки, а надмірним аскетизмом похвалитися не може. Довгожителька Джойс Джекман переконана, що рецептом її довголіття є вино, шоколад і, звісно ж, статеве задоволення.

Британка віддає перевагу хересу – білому іспанському вину. Від шоколаду вона теж ніколи не відмовлялася, вважаючи, що ці солодощі особливо корисні для пенсіонерів. Цікавість до чоловіків, здається, й досі в жінки не згасла.

Довгожителька відкрила секрет: херес, шоколад, секс

Нині 102-річна пенсіонерка мешкає в інтернаті Care UK Silversprings. Персонал на честь її дня народження порадував старожилку тортом. Жіночка нарадітися не могла, яким чудовим видався цей травневий день.

Попри похилий вік місис Джекман здатна читати газети, розуміючи, що написано, розгадувати кросворди. Жінка сповнена гумористичними історіями, якими розважає працівників регулярно.

Привітати 102-річну іменинницю зібралися співробітниці інтернату

Сама у день народження підняла келих хересу, ще й робітників почастувала. Бабуся є улюбленкою у будинку для літніх людей.

Нині коханого Джойс уже немає на світі. Вони з Теренсом Джекманом знали одне одного з дитинства. Побралася пара 1945 року. Щоправда, дітлахами Бог закоханих не наділив. Але жінка полюбляла возитися з малечею з їхнього району.

До війни вона працювала в кондитерській, а після початку Другої світової записалася у Королівські ВПС. Нині це все залишилося далеко позаду. Бабуся живе у своє задоволення і сподівається відзначити ще не один день народження.