Які босоніжки будуть модними в новому сезоні – літо 2023: рибальські сандалі або в’єтнамки на платформі

0
211
Які босоніжки ввійшли в моду у 2023 році
Які босоніжки ввійшли в моду у 2023 році

Літо 2023 диктує свої модні тенденції. Дівчата перевзуваються у трендові босоніжки, серед яких сандалі, в’єтнамки, шльопанці тощо. Як не відстати від моди? Придбати обновки й порадувати свої ніжки.

Рибальські сандалі

Цей вид взуття не втрачає актуальності вже третій рік поспіль. Тому торішні моделі можна не викидати. А якщо у гардеробі відсутня подібна модель, обов’язково придбайте.

Шльопанці

Цей вид взуття носиться з комфортом, адже шльопанці мають товсту підошву й широкі ремінці. На кожен день знадобиться й для романтичної вечері підійде. Їх можна носити з будь-яким одягом. І це завжди виглядатиме стильно.

Сандалі

Відкриті сандалі з відсутнім задником – те, що треба для спекотного літа. Наймоднішими є коричневі та чорні варіанти кольорів. Якщо маєте білу пару чи будь-якого іншого відтінку, це теж буде прийнятно.

В’єтнамки на платформі

Платформа знову повертається у тренди. Тож взуттєвий гардероб обов’язково має поповнитися подібним експонатом з двома перетинками. Босоніжки підійдуть до спідниці, сукні, брюк, шортів. Літній образ вийде доволі привабливим.

Босоніжки з багатьма ремінцями

Низький хід дозволяє відчувати комфорт при ходьбі на великі відстані, а лямки прекрасно тримаються на щиколотці. Колір можна підбирати будь-який – він буде виглядати актуально.

Мюлі на підборах

Відкрите взуття з квадратним носком і невеличким каблучком виглядає вишукано. Мюлі перейшли до нас із торішнього сезону. В особливо урочистих випадках можна обрати варіант на шпильці. Це виглядатиме нарядно.