Летючий кіт впав на авто з висоти 6 поверху й залишився неушкодженим: про машину такого сказати не можна

0
139
Кіт випав із вікна 6 поверху і залишився живим
Кіт випав із вікна 6 поверху і залишився живим

Кіт-велетень спромігся здивувати оточення, коли не втримався на підвіконні та звалився з висоти 6 поверху вниз. Приземлився прямісінько на автівку, припарковану під під’їздом. На диво, муркотик абсолютно не постраждав, чого не можна сказати про транспортний засіб.

Кіт Шифу мирно дрімав на підвіконні, абсолютно не збираючись проявляти активність. Вага тварини складає 8,5 кг, тож коту важко керувати власним тілом – краще поспати, роздивляючись захопливі котячі сни.

Після падіння з 6 поверху кіт тільки перелякався

Та ось невдача. Пухнаста тварина, повертаючись на другий бік, необережно перекинула вагу тіла на зовнішню сторону підвіконня, не втрималася і стрімголов полетіла вниз. На щастя бангкокського котика, на рівні 3 поверху він зачепився за підвіконня, і це стримало силу удару.

Другим щасливим моментом для Шифу стало те, що приземлився не на твердий асфальт, а на червону автівку MG. На такі навантаження легковик не був розрахований, тож коли чотирилапий з усієї сили вдарився у заднє скло, воно не витримало, розкололося і пропустило кота всередину салону. Літун не розгубився і пошкодив ще й двигун машини на місці приземлення.

Кіт розтрощив автівку вщент

На диво, сам Шифу відбувся виключно переляком. Господар не побачив жодних зовнішніх ознак травмування. Про всяк випадок зробив рентген, і з’ясувалося, що кіт нічого собі не зламав.

Дізнавшись про інцидент, власник розтрощеної автівки теж не дуже сварився, оскільки обожнює чотирилапих друзів. Натомість влада Таїланду оштрафувала хазяїна летючого кота на 1000 бат, оскільки в країні забороняється тримати домашніх тварин у багатоквартирних будинках.