Деякі молодики мріють стати ельфами: доводиться робити купу відповідних пластичних операцій

0
134
Були симпатичними молодиками, а стали ельфами
Були симпатичними молодиками, а стали ельфами

Ельфи – це повністю вигадані істоти, яких ніколи не існувало в природі. Між тим деякі молодики настільки переймаються подібним фентезі, що хочуть успадкувати всі риси злостивих міфічних карликів. І ось що з цього виходить.

Аргентина

Мешканець Буенос-Айреса просто схиблений на ельфах. Тому Луїс Падрон вирішив змінити власну зовнішність й сподобитися казковим героям. Задля цього нині 25-річному молодику довелося залучити кілька операцій.

Робота з перетворення на ельфа ще повністю не завершена

Попервах наш герой витрачав гроші на освітлення волосся й шкіри. Та згодом втямив, що цього замало. Довелося звернутися до пластичних хірургів. Серія косметичних хірургічних втручань коштувала Луїсу більш як 30 тис. доларів.

Довелося зробити ліпосакцію обличчя, змінити форму носа, замінити колір очей та видалити волосся на тілі. Але це далеко не межа. Нині Падрон розв’язує питання з перероблення вух – вони мають отримати гострі кінчики.

Україна

Є фани ельфів й серед українців. Так, тернополянин Андрій Горбатюк з симпатичного парубка перетворився на темного ельфа. У 20-річному віці хлопцю захотілося виділитися з сірої маси, і він зробив собі справжні ікла. За операцію заплатив 500 гривень.

Тепер можна лякати присутніх своїм виглядом

Згодом дивак розрізав свій язик на дві частини, змінив вуха і колір білків очей на чорний. Фінальним штрихом стало вшивання під шкіру голови магнітів, на які можна чіпляти ріжки. Про постійну зміну кольору волосся й пірсинг після подібних пертурбацій вже й говорити смішно.

На все про все колишній студент витратив 15 тисяч гривень. Тепер Андрій надзвичайно гордий собою, і йому байдуже, що про нього кажуть сторонні люди.