Які продукти й напої слід обирати за знаком зодіаку: від яких зірки радять відмовитися взагалі

0
178
Продукти слід обирати за знаком зодіаку
Продукти слід обирати за знаком зодіаку

Багато хто звіряє здоров’я, кохання й бізнес за гороскопом. А от про таку важливу галузь людського життя, як харчування, чомусь забувають. Між тим у підборі продуктів до столу теж слід послуговуватися знаком зодіаку. Тільки в цьому разі виглядатимете молодо й свіжо.

Овен

Кавуни й грейпфрути для Овнів

Організм активно перероблятиме баранину, козлятину, ягнятину, якщо їх приготувати з достатньою кількістю прянощів. Зрідка можна вживати рибу. Не завадять у меню грейпфрути, кавуни, морква, цибуля.

Телець

Не бажано вживати охолоджені напої. Від частих перекусів також слід відмовитися. Картоплю, кукурудзу, борошно зведіть до мінімуму. Вам більше підходять риба, сир та будь-яка молочка.

Близнята

Раціон має складатися з птиці, риби, яєць, горіхів. Приправляти порції на столі бажано кунжутом, маком, мигдалем, кропом.

Рак

Овочевий суп для Раків

Має панувати роздільне харчування. Без овочевих супів ніяк не обійтися. Сирі фрукти й овочі вживати обережно. Рибу й злаки вживайте без обмежень, а страви з молока краще обмежити.

Лев

Ваша фішка – протеїн. Без яловичини, свинини, печінки, сиру та риби не обійтися. Рідиною особливо не захоплюйтеся. Краще смакуйте горіхами, оливками, інжиром, цитрусовими, яблуками, кокосом.

Діва

Буде непогано, якщо вживатимете вегетаріанське меню. Не в змозі відмовитися від м’яса? Тоді вживайте невеличкими порціями. Все ж віддавайте перевагу овочам, крупам, вермішелі, молочним продуктам.

Терези

Ще одна потенційна веганська категорія. Треба обирати злаки й насінн редьки, гірчиці, люцерни. Салат має бути з зеленню за будь-якого сезону. Солодощі потрібно включати в раціон. Із корисного – яблука, груші, малина, слива.

Скорпіон

Овочі й фрукти мають не вибувати з раціону. Особливо це стосується плодів із насиченим смаком – капусти, редиски, вишень, чорносливу, аґрус. Морепродукти теж ваше все.

Стрілець

Варена риба для Стрільця

Вживайте корисні продукти – овес, рис, помідори, буряк, чорнослив, суницю, кабак, горіхи, мигдаль, кунжут. Білкова їжа теж має бути в раціоні – варена птиця й риба.

Козоріг

Солі, цукру, соусів, випічки уникайте, а куркуму, кунжут й імбир додавайте у страви. Ваша група – молочна. На додаток яйця, шипшина, квасоля.

Водолій

Гострого й жирного уникайте. Віддавайте перевагу мигдалю, арахісу, сої, пивним дріжджам, яйцям.

Риби

Обмежте вживання алкогольних напоїв, а також квасу, кави й чаю. З гострою їжею теж будьте обережні. Серед м’яса й риби краще обирати морепродукти.