Жінкам із животом слід ретельніше обирати сукні: завдяки правильному фасону жирові складочки ніхто не помітить

0
157
Завдяки фасону сукні можна приховати живіт, що випинає
Завдяки фасону сукні можна приховати живіт, що випинає

Кожна людина має певні вади у статурі. Але деякі настільки майстерно приховують власні недоліки, що ніхто й не здогадується про них. Сьогодні поговоримо, який крій сукні обрати, щоб прикрити животик, що надміру випирає. Ніхто з оточення й не помітить, що ви поласували зайвим тістечком.

Сукня із запахом

Сукня із запахом відверне увагу від живота

Цей фасон підійде практично до будь-якої фігури. V-подібний виріз приверне увагу до грудей, підкреслюючи їх розміри, і таким чином довколишні люди не помітять зайві сантиметри на вашій талії. Можна додатково покращити силует за допомогою м’яких рюшів.

Сукня в стилі ампір

Сукня в стилі ампір приховує животик завдяки підвищеній лінії талії

Підвищена лінія талії підкреслить найтоншу частину тіла, а не талію, що розпливлася. Обирайте розкльошену сукню чи трапецієвидну. Бюст у такому стилі виглядає більшим, а вільний крій не обтягує і не підкреслює живіт, тож він і не випинає. Додатково можна застосувати рюші, які створять ілюзію тонкості.

Сукня з принтом

Яскравий принт приховає зайві складочки на талії

Принт допоможе приховати недоліки статури. Його яскравий вигляд приверне увагу до себе, водночас залишить менш помітними складочки на животі.

Сукня з ефектом оптичної ілюзії

Сукня з ефектом оптичної ілюзії витончить силует

Завдяки об’ємним малюнкам живіт стане непомітним. Складеться враження ідеальних вигинів тіла. Подібні сукні називають “розумними”. Обирайте фасон з прямим кроєм і завищеною лінією талії. Тож пишним дівчатам слід звернути увагу насамперед на подібний крій.