Зірки теж хворіють. Деякі дуже серйозно: у переліку деменція, псоріаз, вовчак

0
139
Зірки теж хворіють
Зірки теж хворіють

Коли бачиш на червоній доріжці зірок світового масштабу – гарно вбраних зі сяйнистою посмішкою – складається враження, що вони небожителі. Насправді ж це такі ж люди, як і їхні шанувальники. І хворіють знаменитості не менше, ніж пересічні громадяни.

Брюс Вілліс

Брюс Вілліс страждає на деменцію

Улюбленець мільйонів кілька років поспіль страждає на лобно-скроневу деменцію. Актор не може комунікувати з людьми та має купу інших проблем. Нині Брюсу 68 років, і чіткий діагноз йому виставили зовсім недавно, хоча афазію діагностували ще у 2022 році. На жаль, хвороба лише прогресує.

Селена Гомес

У Селени Гомес діагностували вовчак

Співачка вже кілька років поспіль страждає на вовчак. Це захворювання, що змушує власні клітини атакувати імунну систему. Проблеми подібного плану в Селени вперше з’явилися у 2017 році. Тоді знаменитість була на межі життя й смерті. Подруга поділилася з нею власною ниркою. Таким чином, Гомес вижила, натомість отримала іншу тяжку проблему зі здоров’ям.

Леді Гага

Леді Гага мучиться від фіброміалгії

Ще 6 років тому виконавиця зізналася, що страждає на фіброміалгію. Це хронічні болі, що час від часу виникають по всьому тілу, причому симетрично. Лікарі достеменно не знають, як боротися з цим серйозним захворюванням. То Леді Гага вирішила знайти товаришів по нещастю й ділитися один з одним секретами подолання болю.

Кім Кардаш’ян

Кім Кардаш’ян переслідує псоріаз

У це важко повірити, але ікона стилю має серйозну аутоімунну болячку, що проявляється плямами на шкірі. Світська левиця страждає на псоріаз. І хоча вважається, що він невиліковний, Кім ще кілька років тому сповістила, буцімто здолала хворобу на 60%. Прибрати висипання зірці допомогли процедури зі світлової терапії.