Забудьте про каскад! Дівчата з середньою довжиною волосся роблять стрижку шеггі: модний варіант осені 2023

0
241
Модний тренд осені 2023 - стрижка шеггі
Модний тренд осені 2023 - стрижка шеггі

Дівчата й жінки з середньою довжиною волосся вже замислюються, як підготуватися до осіннього сезону. Все дуже просто – зробіть стрижку шеггі. У такій зачісці будь-яка краля матиме привабливий вигляд.

Каскад нині вже не актуальний. Йому на зміну прийшла шеггі з чіткими лініями та структурою. Вона підходить для довгого волосся, але найкраще виглядатиме на середній довжині. Тоді архітектура стрижки проявлятиметься якнайкраще.

Шеггі пасуватиме практично всім

З такою зачіскою дівчина виглядатиме розкуто. Відразу відчуватиметься потяг до волелюбства. Робити укладку щодня не доведеться. Обриси й пишність уже закладені в результат обрізання волосся.

Стиліст вистригатиме пасма пошарово. Після цього ще й профілірує їх. Здаватиметься, що ви щойно повернулися з пляжу. Чубчик бажано робити рваний й укладати на два боки. Але це вже залежиться від індивідуального смаку.

Шеггі найкраще виглядає на середній довжині волосся

Шеггі вдало приховає всі недоліки на обличчі, омолодить й освіжить, вигідно виділить очі. Складатиметься враження легкої недбалості й безладдя, але стильного. Попри різні кольори волосся й різноманітні форми обличчя шеггі гармоніюватиме з будь-яким типом.

Вік теж не може стати на заваді замовити таку стрижку. Вона підходить абсолютно всім – у кого рівне чи хвилясте волосся, товсте чи тонке. Хіба що жінкам, які тяжіють до класичного стилю, шеггі може видатися занадто легковажним і непридатним до використання.

Завітавши до салону краси, можете замовити шеггі з використанням асиметричних локонів, кудлатості на маківці чи з витонченими кінчиками. Стиліст врахує всі ваші побажання.