Бабуся мріє зустріти 100-літній ювілей тисячею стрибків із парашутом: на втілення мрії залишилося 16 років

0
139
Американка збирається стрибнути 1000 разів із парашутом
Американка збирається стрибнути 1000 разів із парашутом

84-річна Кім Кнор із Денвера уперше стрибнула з парашутом у 20-річному віці. Відтоді сміливо вистрибувала з літака шість сотень разів. А мріє жінка про тисячний рекорд. Якщо зважити, скільки років залишилося спортсменці до 100-літнього ювілею, виходить, що треба впоратися за 16 років.

Перший стрибок відчайдушна екстремалка здійснила у 1959 році. За 3 роки ввійшла в американську жіночу команду з парашутного спорту. Саме заняття з парашутом подарували Кім зустріч із коханим. За 3 місяці після знайомства вони побралися.

Парашутистка з онуком та інструктором

У 1996 році чоловік втрапив у ДТП, в якому серйозно травмувався. Кнор доглядала за благовірним, тож було вже не до стрибків. А коли овдовіла у 2003 році, пригадала юнацьке захоплення.

Жінка вважає, що краще подорожувати й стрибати, аніж сидіти перед телевізором чи комп’ютером. Свого онука Джона Норсена американка теж перетягнула на свій бік, вмовивши стрибнути разом. Ділячись враженнями від першого стрибка, молодик сповістив, що в родині всі вперше стрибають із бабусею.

Пенсіонерка ж переймається, що дуже мало стрибала за життя. Жінка мріє поставити рекорд у тисячу стрибків. А до цієї мети залишилося ще доволі багато – 400 разів. Своїм прикладом Кім Кнор хоче надихнути інших жінок до занять цим видом спорту.

Найперше, слід спробувати хоча б раз здійснити цей екстремальний вчинок. Парашутистка запевняє, що всі, хто приземлився, відразу ж починають розмірковувати над наступним стрибком.

Побажаємо літній жінці обов’язково досягнути поставленої мети й таки зробити 1000 стрибків протягом життя.