Леся Нікітюк розповіла, як візуально збільшити губи за допомогою макіяжу: філери не знадобляться

0
239
Леся Нікітюк пояснила, як візуально збільшити губи
Леся Нікітюк пояснила, як візуально збільшити губи

Якщо вірити леді Ле, губи в неї не накачані, а стали виглядати більшими, оскільки знає певні секрети мейкапу. Виявляється, губи будуть виглядати повнішими і рівнішими, якщо правильно користуватися олівцем. Цей косметичний засіб підкреслить контури губ і створить ілюзію надмірного об’єму.

Леся Нікітюк вражає красою і доглянутістю

Щоб усе вийшло правильно і мало гарний вигляд, довгонога блондинка радить найперше правильно обрати колір олівця. Він має по максимуму поєднуватися з кольором помади. Особливо це важливий нюанс, якщо обожнюєте яскраві відтінки – червоний, ягідний, пурпурний.

Дозволяється брати олівець для губ, який зовсім трішечки темніший за основний тон помади. Це якщо обираєте модний нині нюдовий відтінок у природних кольорах. Тоді вдасться досягти кращого ефекту збільшення губ.

Леся Нікітюк дала лайфхак з малювання губ

Виберіть вільну годинку, коли не треба нікуди поспішати, й потренуйтеся обводити губи по контуру. Добийтеся, щоб лінія вийшла рівною і чіткою. Малювати слід трішечки вище природної лінії, тобто не на самій губі, а над нею. Тільки не перестарайтеся, щоб замість приємної повноти не перетворитися на клоунесу.

Розпочинайте обводити з зовнішнього правого кутика і безперервно проводьте лінію, зупинившись на середині. Тепер беріться за лівий бік, плавно з’єднавши обидві рисочки посередині.

Губи Лесі Нікітюк в юності і зараз

Тепер пензликом для губ слід розтушувати олівець у бік губ, щоб усе виглядало природно. Зовнішній край обвідки при цьому зачіпати не треба. Таким чином удасться добитися цілісного ефекту пухлих губ із легкою тінню. Настала черга нанесення помади, і можна виходити в люди.