Мейхер, Винник, Доманський видалили контент з Інстаграму: шанувальники знаменитостей нічого не розуміють

0
140
Зірки видалили Інстаграм-акаунти
Зірки видалили Інстаграм-акаунти

Надія Мейхер

Останнім часом зірка практично не співала, натомість постійно викладала у своєму акаунті дизайнерські речі, які мали чималий попит серед шанувальниць Наді. Адже вона сама й виступала моделлю.

Мейхер видалила контент з Інстаграму

Наприкінці серпня колишня віагрянка раптово видалила всі свої творчі наробки, залишивши лише одне відео, де кудись йде в довгому пальті, боа та в чобітках на високих підборах. Та згодом з акаунту зникло й це відео. Що сталося, Мейхер своїм фанам не сповістила.

Олег Винник

Українські шанувальники творчості блондина з Черкащини ніяк не могли втямити, куди подівся повелитель вовчиць після 24 лютого 2022 року. Артист не давав про себе жодної звістки, що надзвичайно хвилювало фанів.

Винник видалив контент з Інстаграму

В акаунті Винника не залишилося постів. Усі вони були видалені. А цим літом раптово з’явилося оголошення про повернення коштів за концерти, які мали відбутися ще у 2021 році, в тому числі на тимчасово окупованих територіях. Є ще дивне відео з блондином, якого видно виключно ззаду. Навряд чи прихильники впізнали у ньому свого кумира.

Андрій Доманський

Після переходу на Інтер ведучий став яскравим прибічником руского міра, за що його неодноразово хейтили. Після початку повномасштабної агресії росіян Андрій раптово виступив із заявою проти війни. Та згодом, мабуть, спохопився і зніс усі пости в Інстаграмі.

Доманський видалив контент з Інстаграму

Журналісти встановили місце перебування Доманського. Подейкують, що він переховується від війни не в росії, а, як не дивно, в Прибалтиці. Чому відомий чоловік не бажає спілкуватися зі своїми підписниками, незрозуміло.