Щоб дізнатися, який верхній одяг носити восени, поглянемо на зірок: Осадча, Білик, Мейхер знатні модниці

0
197
Зірки демонструють модні осінні тренди
Зірки демонструють модні осінні тренди

Катя Осадча

Колишня ведуча “Світського життя” та модель знається на вбранні. От і сьогодні для виходу на осінню галявину Катерина обрала зелений тренч з однією цікавою деталлю. Осінній плащ прикрашає сумочка на поясі, пошита в тон верхньому одягу. Мати такий атрибут дуже зручно, адже туди можна скласти безліч жіночих дрібничок.

Зірки демонструють модні осінні тренди

Свій лук Осадча доповнила чорними штанами. А для контрасту взулася в білі кросівки. На іншому фото дружина Юрія Горбунова постала не в повний зріст, а показала портретний варіант, тож можна роздивитися фасон коміра її верхнього одягу.

Ірина Білик

Попри те, що розміняла шостий десяток, співачка не збирається поступатися молодим. От і вбирається доволі сміливо й незвично, як і замолоду. Нещодавно Іра вийшла на сцену в Івано-Франківську разом із Сергієм Мироненком, з яким уже 2 роки поспіль співає дуетом.

Зірки демонструють модні осінні тренди

Та окрім пісні зачарувала глядачів і своїм одягом. Зірка вбралася в об’ємне чорне пальто, що більше нагадує піджак з чужого плеча. Свій образ співачка продумала до деталей. Під верхнім одягом прихований топ зі стразами. Білик убралася в чорні штани з кишенями на блискавці, а також високі лаковані чоботи.

Надія Мейхер

Колишня віагрянка останнім часом дуже дивує своїх шанувальників. То одним махом зносить усі пости на своїй сторінці в Інстаграмі, то починає додавати нові. Поки що світлин всього три.

Зірки демонструють модні осінні тренди

На одній з них Надя продемонструвала білий піджак із чорними розводами й великими розрізами ззаду та на рукавах. Та, схоже, підписникам було байдуже до нового фасону. Вони висловили радість через повернення зірки, адже навіть не розраховували на це.