Зібралися робити ремонт? Спочатку звіртеся з гороскопом: який колір дизайну краще обрати кожному знаку

0
128
Який колір в інтер'єрі обрати за знаком зодіаку
Який колір в інтер'єрі обрати за знаком зодіаку

Овен

Цим сильним людям, схильним до панування над іншими, більше підходять темні відтінки для власного простору. Решту кімнат і кухню можна зробити веселішими – від яскраво жовтого до темно-синього.

Телець

Власникам твердих переконань підійде світло-зелена колірна гама. При цьому можна обирати будь-який стиль. Бажана присутність дерева в інтер’єрі та квітів на підвіконнях.

Близнята

Який колір в інтер’єрі обрати за знаком зодіаку

Любителям постійно пересувати меблі можна порадити оформлення інтер’єру в жовтих, лимонних, оранжевих відтінках. Для контрасту підійде блакитний колір.

Рак

Романтичні натури почуватимуться комфортно у світлій спальні. Краще, якщо це будуть молочні кольори. На стінах обов’язково мають висіти дзеркала і рамочки з фотографіями.

Лев

Любителі оригінальних та унікальних речей обожнюють вогняні відтінки, тож червоний чи яскраво-жовтий кольори в інтер’єрі не будуть впливати на них негативно.

Діва

Ці люди досягають найамбітніших цілей. Яскравість та плямуватість не для них. Сірі чи блідо-жовті стіни після ремонту принесуть Дівам вдоволення.

Терези

Який колір в інтер’єрі обрати за знаком зодіаку

Бажаючи усе довкола контролювати, Терези й під час ремонту воліють керувати роботами. Для оселі їм бажано обирати зелені, салатові, темно-бірюзові відтінки.

Скорпіон

Наснага верховодити призводить до бажання мати під рукою все яскраве й помітне. Тож вогняний стиль інтер’єру Скорпіони обов’язково вподобають.

Стрілець

Песимісти за вдачею воліють обирати синю колірну гаму з невеликими вкрапленням жовтого чи зеленого відтінку.

Козоріг

Який колір в інтер’єрі обрати за знаком зодіаку

Ці консерватори не поспішають робити ремонт. Але якщо вже взялися до справи, то оберуть зелено-блакитну гаму або ж чорно-білу.

Водолій

Любителі квестів здатні змішувати будь-які стилі, тож Водоліїв хтось має стримувати, а то назбирають кислотних відтінків звідусіль, й самі потім розчаруються.

Риби

Романтичні, але дуже скритні натури обов’язково зроблять ванну в лазурних відтінках. Можуть і на всю квартиру поширити це правило. Звісно, в інтер’єрі мають бути присутні мушлі та морські зірки.